Kinderen en jongeren groeien op in een wereld die zich in razendsnel tempo ontwikkelt. Dat kan veel van hen vragen, maar ook van hun ouders /opvoeders. Voor hen is het soms zoeken naar de juiste begeleiding van hun kind naar volwassenheid. Maar je staat er niet alleen voor en je kunt veel betekenen! 

Op 17 januari 2019 start de cursus Maak Ze Sterk. Aansluitend bij het boek ‘Maak ze sterk’ heeft Raise Up deze cursus voor ouders en opvoeders ontwikkeld. Door verschillende opdrachten, werkvormen, denktriggers, gespreksvragen en het uitwisselen van ervaringen krijg je een frisse blik en praktische handvatten, vanuit een Bijbels fundament, om te investeren in de weerbaarheid van je kind(eren). Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: jij als opvoeder, het gezinsleven, zelfvertrouwen, communicatie, grenzen, de invloed van vrienden en omgeving, (sociale) media en weerbaarheid.    

Voor:  Ouders/opvoeders met kinderen tussen  4 en 11 jaar.

Data:  17 en 31 januari // 28 februari // 14 en 28 maart // 11 april

Tijd:   19:30 inloop met koffie // 19:45 start avond // 21:30 afsluiting

Kosten: € 15,- (voor materialen)

Locatie: De Poort, Zaagmolenstraat 2 in Dokkum

Wil je je opgeven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hendrika van Delden (kinderwerk@nehemiadokkum.nl

Je bent van harte welkom en we hopen je te zien op 17 januari!

Wilhelm Cnossen en Hendrika van Delden