Annemarie Wijnja en Dirkje Faber zijn als coördinatoren verantwoordelijk voor gemeentezorg. Samen met Kees Postma en een team van leden geven zij invulling aan gemeentezorg. Wanneer je het gevoel hebt dat je geestelijk niet groeit maar juist blokkeert door iets wat je hebt meegemaakt of dat er wat ontbreekt in je leven, schroom niet maar neem contact op.

Lijden maakt onderdeel uit van het leven op aarde maar dit betekent niet dat je er alleen voor staat of dat er niets aan te doen valt. Soms is een éénmalig gesprek voldoende, maar vaak vraagt het meer. We kijken daarin samen met jou naar passende mogelijkheden voor goede zorg, binnen of misschien buiten de gemeente. Wanneer je vragen hebt of je wilt aanmelden, neem contact met ons op.

Annemarie Wijnja

Coördinator Gemeentezorg

Ik ben Annemarie en samen met Dirkje, zetten wij ons in voor “gemeentezorg” binnen onze gemeente.
Zorgdragen voor elkaar is van groot belang in een wereld die steeds meer alleen gericht is op eigen behoudt. Jezus is hierin ons grote voorbeeld, Hij zág de mens in wie hij is en stond naast hen.

Durkje Faber

Coördinator Gemeentezorg

Ik ben Dirkje, en samen met Annemarie zetten wij ons in voor “gemeentezorg” binnen onze gemeente.
Wij willen graag even die schouder zijn waarop kan worden geleund wanneer dat nodig is, die aan en bemoediging geven zodat je daarna weer op eigen kracht verder kan.