Eitje met een doel …

Keuzes maken is soms best lastig! Vorige week ging het gezinsmoment waarin we naar Pasen toeleven over kwetsbaar én krachtig zijn.

Het gezinsmoment van komende week heet ‘Eitje met een doel’: Jezus volgt zijn doel, zelfs wanneer dit erg moeilijk is. Hij wil ons helpen om de goede keuzes te maken. Zelfs wanneer dit moeilijk is.

Weet jij wat ‘het doel’ van een ei is? En wist je dat een piepklein vogeltje ook een doel heeft? Jezus heeft ook een opdracht voor jou. Vorige week hebben we van de geloofshelden geleerd dat wanneer we zwak zijn, we kracht krijgen van God. Dat kun je goed gebruiken bij jouw persoonlijke opdracht! Je vindt het gezinsmoment hier.

Ook een speciaal berichtje voor de ouders:

Lukt het thuiswerken een beetje? Wist je dat je veel beter kunt werken als je tussen twee vakken door even kort iets ander doet en even in beweging bent? Via https://www.facebook.com/geefmaardoor.nl/ deel ik zo nu en dan een leuke energizer. Hieronder vind je er twee om eens uit te proberen.

Wat jammer dat de meeste kinderen en ouders niet kunnen knuffelen met hun opa’s en oma’s! Op deze pagina vind je leuke tips voor wat je op dit moment wél kunt doen met je grootouders!

Speciaal voor jonge kinderen is een informatief prentenboek gemaakt om jonge kinderen uit te leggen wat corona is en wat er gaande is. Je kunt het hier gratis downloaden.