Marriage Course

Wat?

De Marriage Course helpt jullie om tijd voor elkaar te maken. Deze relatiecursus is niet zoals andere cursussen.

Een Marriage Course bestaat namelijk uit 7 avonden uit, inclusief diner voor twee.

Zie het als een investering in je relatie, want na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

De focus ligt op jullie twee. De cursus doe je tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s voer je altijd met z’n tweeën.

Elke Marriage Course-avond bestaat uit een diner voor twee. Zo kun je ongestoord bijpraten met je partner en genieten van heerlijk eten. Na het eten kijk en/of luister je naar de inleiding. Soms is het een video, een andere keer leidt een van de cursusleiders het thema van de avond in.

De thema’s zijn:

  • Sterke fundamenten leggen
  • De kunst van communicatie
  • Conflicten oplossen
  • De kracht van vergeving
  • De impact van familie -verleden en heden
  • Goede seks
  • Liefde in actie

Waarom?

Je ontmoet je partner op een nieuwe manier! Je denkt samen na over alledaagse en diepe onderwerpen, zoals communicatie, familieverschillen, verschillende waarden en standpunten. Ieder komt met zijn eigen verhaal, karakter en issues. Daar is alle ruimte voor, omdat je met zijn tweeën in gesprek bent.

Focus op elkaar

Voor wie is de Marriage Course?

Is je relatie in een nieuwe fase beland door een verandering in carrière, de komst van een baby of een andere levensgebeurtenis? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Wil je meer genieten van je partner en jullie relatie? Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Dan is de Marriage Course echt iets voor jou!

De cursus is voor ieder stel dat wil werken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je net twee jaar bij elkaar bent of meer dan dertig jaar. Als je al een sterke relatie hebt, helpen deze avonden uit je je relatie verder te verbeteren.

Hoe werkt het?

De avond begint met een lekker diner voor twee. Na het eten gaan jullie aan de slag met het thema van de avond.

Elke avond kent veel afwisseling.Je luistert naar persoonlijke verhalen van cursusleiders en naar inleidingen, je bekijkt video en je gaat in gesprek met je partner. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen.

Je krijgt uiteenlopende opdrachten. Dat kan een vraag aan elkaar zijn, of bijvoorbeeld het invullen van een oefening of tabel. Vaak volgen er meerdere eyeopeners op een avond: “Oh, denk jij zo!?” Of je herinnert je weer: ‘Ah, natuurlijk, daarin verschillen wij!’

Welkom

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op een Marriage Course.
Neem Contact op via :

huwelijk-gezin(at)nehemiadokkum(punt)nl