Kees Postma is als voorganger van onze gemeente de verantwoordelijke coördinator voor het deelgebied onderwijs. Samen met de raad wordt de grote lijn van het onderwijs in onze gemeente uitgestippeld. Met andere leden van de gemeente wordt het onderwijs op diverse manieren handen en voeten gegeven.

Daarnaast is Hendrika van Delden werkzaam als kinderwerker in onze gemeente. Hieronder stellen zij zichzelf kort aan u voor.

Kees Postma

Voorganger

Ik geniet binnen mijn werk het meest van de prediking, de samenwerking met de broeders van de oudstenraad en het langszij komen bij mensen in hun lief en leed onder leiding van de Here.

Hendrika van Delden

Kinderwerker

Graag zet ik mij, samen met een prachtig team van kinderwerkers in, om met de kinderen mee te gaan op avontuur. Een avontuur waarbij we Jezus en God de Vader leren kennen en leren hoe we ons geloof praktisch kunnen maken in het dagelijks leven.

Door de button Download Now te gebruiken kunt u de Onderwijsgids voor 2019 – 2020 downloaden op uw eigen computer en in alle rust eens doorlezen. U heeft dan wel een .pdf reader nodig.

Download Now