De eerste online-tieneravond is een feit! De groep van Nanne en Corine is afgelopen zondagavond online bij elkaar gekomen.Het was goed om elkaar even in de ogen te kijken, samen te bidden en een spelletje te doen. Daarnaast is het thema ‘Keuze’s maken’ en daarin Gods stem verstaan besproken, wat was voorbereid door Mirthe en Koen.

Mooi om te ervaren dat je op afstand van elkaar je toch verbonden kunt voelen als groep. Een online tieneravond zal zeker herhaling vinden en ook andere groepen zullen volgen.

Gebed

Als tienerleiders willen we jullie aandacht vragen voor het volgende: In de leeftijd waarin de tieners juist op zoek zijn naar vrijheid zijn de corona-beperkingen erg  lastig. Daarnaast zijn de onzekerheid over school en het niet doorgaan van evenementen als Square, Grow en Opwekking vervelend voor de jeugd.

We vragen jullie te bidden voor de tieners van onze gemeente. Bid voor rust en wijsheid en dat ze gezien worden door de mensen om hun heen. Bid ze Gods troost en liefde toe en dat ze volhardend mogen zijn in hun geloof.