Zie uw God – deel 1

Bijbels nadenken over de God van de Bijbel.

Zie uw God is een 12 wekelijkse multimedia studie om te ontdekken hoe God zichzelf openbaart in de Bijbel.

Door het interactieve karakter, de videoboodschappen én het stille tijd format voor thuis is het uitstekend geschikt om nieuw elan te geven aan uw persoonlijk geestelijk leven. De avonden zelf bevatten een videoboodschap en voldoende ruimte om na te praten, onder begeleiding van gespreksleiders, om zo het geleerde eigen te maken en van elkaar te leren.

God heeft deze studie gebruikt om mij dichter naar Hem toe te trekken. Het was een prachtige, maar ook erg confronterende studie. Ik moet kleiner worden, zodat God groter kan worden in mijn leven. Jezus moet mijn Goud zijn en ik moet Hem boven alles liefhebben.

Kort samengevat: “een nieuwe liefde voor God, een nieuwe haat voor de zonde en een nieuwe honger naar Zijn Woord”.

Egon van der Meulen, VBG Nehemia

Zie uw God – deel 2

Het gewicht van Gods Majesteit:

Deze studie is een vervolg van de eerste serie ‘Zie uw God’ studies die voor de derde maal dit jaar wordt gegeven. Het een 12-weekse multimedia studie om te ontdekken hoe God zichzelf openbaart in de Bijbel. Door het interactieve karakter, de videoboodschappen én het stille tijd format voor thuis is het uitstekend geschikt om nieuw élan te geven aan uw persoonlijk geestelijk leven. De avonden zelf bevatten een videoboodschap en voldoende ruimte om na te praten, onder begeleiding van gespreksleiders, om zo het geleerde eigen te maken en van elkaar te leren.

Onderwerpen zijn o.a: Gods onveranderlijkheid, eeuwigheid, heiligheid, goedheid, toorn en alwetendheid.

De data lopen gelijk op met deel 1

Gods openbaring vanuit Zijn woord

Data: 22 september, tweewekelijks, 12 avonden in totaal.
Locatie: VBG Nehemia, De Poort
Kosten: €20 inclusief reader
Opgeven: studie@nehemiadokkum.nl